Werken bij Abesco

"Inspiring", de kern van onze bedrijfsslogan valt of staat met ons team van deskundigen.

Onze medewerkers zijn voortrekkers, het nemen van initiatief is hun tweede natuur. Ze bruisen niet enkel van ideeën, maar weten deze ook te voldragen. Sleutelfiguren bij de klant weten ze door enthousiasme te betrekken in hun projecten en blijvend te overtuigen door hun vakkennis. Ook minder ervaren teamleden maken dit dagelijks hard. Ze staan er immers nooit alleen voor. Ze kunnen terugvallen op een team van ervaren collega's waar ze terecht kunnen voor raad en bijstand.

Bij ABESCO ontstaat meerwaarde door "symbiose". Blijvende investering in coaching en opleiding van onze medewerkers maakt hen als individu sterker maar maakt ook ABESCO als team sterker. Door de diversiteit van onze diensten heb je bovendien de mogelijkheid je te ontwikkelen in hetgeen je het best ligt en hetgeen het best aansluit met je eigen verwachtingen. Je carrièrepad bestaat bij ons dus niet in het doorlopen van een hiërarchische structuur maar in het ontwikkelen van al je talenten.

ABESCO fungeert als een ware "thuishaven". Als consultant ben je een moderne huurling. Vaak individueel aan de slag en meestal op verplaatsing. Een betrouwbare basis biedt je dan de nodige houvast. Niet enkel het team van binnenmedewerkers staat hiervoor garant. Ook het kantoor en de inplanting ervan werd zorgvuldig gekozen om je de nodige rust en stabiliteit te bieden.