Praktisch

Inschrijven

Er kan enkel schriftelijk ingeschreven worden voor een open opleiding. Dit kan rechtstreeks via de website of mits overmaken van een inschrijvingsformulier per post, fax of e-mail.

Binnen de week na ontvangst wordt de inschrijving per post/mail bevestigd. Indien je je inschrijft tijdens de laatste week voor aanvang van de opleiding sturen we de bevestiging per fax of e-mail, zodat je tijdig alle informatie ontvangt.

Indien je geen bevestigingsbericht na je inschrijving ontvangt, verzoeken we jou contact op te nemen op het nummer 016 78 19 20.

Annulatie

Mits schriftelijke vraag kan de inschrijving tot 2 weken voor de aanvang van de opleiding geannuleerd worden. Je kan je inschrijving definitief annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Minder dan 2 weken voor de aanvang van de opleiding is annulatie niet meer mogelijk en zal de opleiding steeds betaald moeten worden. Het staat je wel vrij een collega de opleiding te laten volgen. Ingeval het een opleiding betreft met toelatingsvoorwaarden zal je collega hieraan eveneens moeten voldoen.

Onvoorziene omstandigheden

Indien ABESCO de opleiding annuleert door onvoorziene omstandigheden of de datum of locatie moet wijzigen, dan word je hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld.

Betalen

De prijs van de opleiding is vermeld op de opleidingsfiche en de webpagina (prijs excl. btw). Alle kosten voor catering en documentatie zijn inbegrepen.

Onze factuur moet uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de opleiding betaald zijn op rekeningnr. BE107 340 040 250 04. Vermeld steeds  de gestructureerde mededeling die je terugvindt op de factuur.

Indien je wenst te betalen met KMO-portefeuille, laat dit dan vooraf weten aan het ABESCO-secretariaat. Zij zullen je de nodige informatie bezorgen omtrent de praktische modaliteiten.

Voor info kan je ook terecht op www.kmo-portefeuille.be of bel het gratis nummer 1700.

Locatie

Onze open opleidingen worden georganiseerd in onze opleidingslokalen te Glabbeek en Sint-Niklaas en in gehuurde opleidingslokalen verspreid over Vlaanderen en Brussel.