Veiligheidscampagnes

22/09/2014

Sinds september werkt Abesco samen met Objectief voor de opmaak van uw veiligheidscampagnes.

Ons ultieme doel? Campagnes die het veiligheidsgedrag van uw medewerkers daadwerkelijk beïnvloeden. We nemen daarom geen vrede met een aanpak die strandt bij het louter uitwisselen van informatie, maar onze psychologen en marketeers determineren de prikkels die het hem doen in uw bedrijf.

2 campagneformules

Een sectorspecifieke benadering, weldoordachte inhoud en een herkenbare dynamische vormgeving maken dat onze standaardcampagnes hun effect niet missen in uw bedrijf.

Wenst u een veiligheidscampagne die nog meer impact heeft? Geen probleem! Dan werken onze preventiedeskundigen in overleg de veiligheidsthema's die u belangrijk vindt, uit op maat van uw onderneming. In onze maatwerkcampagnes worden niet enkel bedrijfseigen procedures, instructies, beelden, ... geïntegreerd, maar worden ook de hefbomen aangewend die specifiek in uw bedrijf leiden tot succes.

U bepaalt uw eigen communicatieprogramma

Onze veiligheidscampagnes zijn modulair en bestaan uit opvallende affiches en informatieve flyers voor de werknemers en toolboxbrochures en Powerpointpresentaties als hulpmiddel voor de hiërarchische lijn en het management. U kunt ook opteren voor een interne veiligheidswedstrijd of animatiefilmpjes die de effectiviteit van de campagne vergroten.

Daarnaast kan u steeds op ABESCO rekenen voor bijkomend advies, begeleiding of aanvullende opleidingen.